logo

3CX telefooncentrale

3CX is een software-gebaseerde, open standaard, IP PBX die volledige Unified communications functies biedt, klaar voor gebruik. Als betaalbare software gebaseerde oplossing maakt 3CX de installatie, het beheer en het onderhoud altijd eenvoudig, en biedt uw bedrijf tegelijkertijd een aantal voordelen.

Unified Communications met een op Software gebaseerde IP PBX

3CX is een op software gebaseerde PBX, die werkt met standaard IP-telefoons op basis van de SIP-norm, SIP-trunks en VoIP-gateways om een volledige PBX-oplossing te kunnen leveren, zonder dat dit de hogere kosten en de beheersproblemen van een ‘ouderwetse’ PBX heeft. Dit telefoonsysteem wordt wereldwijd door meer dan 30.000 bedrijven gebruikt en wordt geroemd om zijn innovatieve en geavanceerde technologie.

Overal bellen en gebeld worden

3CX bevat clients voor smartphones en Mac- of Windows-laptops waarmee gebruikers vanaf elke locatie hun toestel kunnen gebruiken alsof ze gewoon op kantoor zitten. Niet alleen zijn alle telefoongesprekken naar kantoor gratis, maar medewerkers hebben genoeg aan één telefoonnummer – wat een professionele indruk maakt.

Voordelen op een rijtje

Met geïntegreerde 3CX softphone en smartphone clients, hebben gebruikers automatisch toegang tot geavanceerde Unified Communications functies -zonder leren van aparte software – waar normaal gesproken extra kosten voor worden gerekend bij andere PBX-leveranciers.

Een eenvoudig te installeren en te beheren PBX

3CX onderscheidt zich van de concurrentie met zijn eenvoudige installatie en beheer. De configuratie duurt slechts enkele minuten en 3CX draait lokaal op een bestaand Windows- of Linux-systeem, of gevirtualiseerd met Hyper-V of VMware.

  • Eenvoudige installatie
  • Uitgebreid en modern communicatie systeem
  • Voor Mac, Windows, iOS en Android
  • Video Conferencing
  • Overal werken op ieder device
  • CRM-koppelingen

Laat u door ons overtuigen!

3CX Video's

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kom direct in contact met een van onze medewerkers

Vraag demo aan Bel mij terug