Onze diensten

Het dienstenportfolio van Pocos bestaat uit een breed scala aan diensten die het mogelijk maken een complete oplossing te bieden voor communicatievraagstukken.

g

Connectiviteit

Een betrouwbare internetverbinding is als water uit de kraan. Pocos levert deze verbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland en België. Via een eenvoudige postcode check op onze partner portal is de beschikbaarheid snel gevonden.

r

Telefonie

VoIP-telefonie is nu de standaard. Pocos levert drie unieke hosted platforms, Xelion, Swyx en 3CX om klanten de beste mogelijkheden te kunnen bieden. Van een standaard oplossing tot een volledig geïntegreerde oplossing.

z

Mobiel

MobileNL is de mobiele dienst van Pocos. Via een van de grootste mobiele netwerken van Nederland, heeft Pocos de integratie met vaste telefonie mogelijk gemaakt. Alle functionaliteit van een vaste telefoon volledig geïntegreerd op een mobiele telefoon.

d

Cloud

Pocos biedt een ruim assortiment aan cloud-diensten. Ontzorg uw klanten van dure hardware op locatie en breng alle data onder in veilige en betrouwbare datacenters in Nederland en België.

h

Extra diensten