Cloud

Pocos biedt een ruim assortiment aan cloud-diensten. Ontzorg uw klanten van dure hardware op locatie en breng alle data onder in veilige en betrouwbare datacenters in Nederland en België.

x Online back-up

Data is voor bedrijven van levensbelang. De keuze voor het maken van back-up is snel gemaakt. De Pocos back-up service, gebouwd op de gerenommeerde IASO back-up software, stelt u in staat om eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar data te bewaren.

v Private Virtual Server

De lokale IT-omgeving in bedrijven wordt steeds vaker verplaatst naar de veilige 24x7 omgeving in een datacenter. Pocos levert Virtual Private Servers gebaseerd op intelligente VMware© Virtualisatiesoftware zonder investeringen en tegen overzichtelijke maandkosten.

u Software in de Cloud

Altijd en overal werken met software uit de cloud. Zonder hoge investeringen realiseert u een betrouwbare oplossing voor uw klant. Denk hierbij aan Hosted Exchange, Office 365, Hosted SharePoint of Skype for Business.

e Colocatie

Uw waardevolle apparatuur kunt u veilig onderbrengen in het Pocos datacenter, voorzien van moderne koeltechnieken, noodstroomvoorziening en beveiliging. Hierdoor maakt u gebruik van de hoogwaardige infrastructuur van Pocos in Amsterdam, Eindhoven of Brussel.

m Hosting

Pocos heeft een uiterst flexibel en zeer betrouwbaar platform voor Shared Hosting. Naast voordelige standaardpakketten kan een hostingpakket ook naar wens worden samengesteld.

Bekijk overige diensten

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kom direct in contact met een van onze medewerkers

Vraag demo aan Bel mij terug