Cloud

Pocos biedt een ruim assortiment aan cloud-diensten. Ontzorg uw klanten van dure hardware op locatie en breng alle data onder in veilige en betrouwbare datacenters in Nederland en België.

x Online back-up

Data is voor bedrijven van levensbelang. De keuze voor het maken van back-up is snel gemaakt. De Pocos back-up service, gebouwd op de gerenommeerde IASO back-up software, stelt u in staat om eenvoudig, snel, veilig en betrouwbaar data te bewaren.

v Private Virtual Server

De lokale IT-omgeving in bedrijven wordt steeds vaker verplaatst naar de veilige 24x7 omgeving in een datacenter. Pocos levert Virtual Private Servers gebaseerd op intelligente VMware© Virtualisatiesoftware. Zonder investeringen en tegen overzichtelijke maandkosten.

u Software in de Cloud

Altijd en overal werken met software uit de cloud. Zonder hoge Investeringen een betrouwbare oplossing voor uw klant realiseren. Denk hierbij aan Hosted Exchange, Office 365, Hosted SharePoint of Skype for Business.

e Colocatie

Uw waardevolle apparatuur kunt u veilig onderbrengen in het Pocos datacenter, voorzien van moderne koeltechnieken, noodstroomvoorziening en beveiliging. Hierdoor maakt u gebruik van de hoogwaardige infrastructuur van Pocos in Amsterdam, Eindhoven of Brussel.

m Hosting

Pocos heeft een uiterst flexibel en zeer betrouwbaar platform voor Shared Hosting. Naast voordelige standaardpakketten kan een hostingpakket ook naar wens worden samengesteld.

Bekijk overige diensten

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kom direct in contact met een van onze medewerkers

Vraag demo aan Bel mij terug