Connectiviteit

Een betrouwbare internetverbinding is als water uit de kraan. Pocos levert deze verbindingen op vrijwel ieder adres in Nederland en België. Via een eenvoudige postcode check op onze partner portal is de beschikbaarheid snel gevonden.

b DSL

Het DSL-portfolio van Pocos bestaat uit een compleet assortiment van alle beschikbare verbindingen via KPN en Tele2. Bij Pocos kunt u kiezen voor zowel standaard ADSL2+, SDSL, VDSL2, VVDSL2, bonded VDSL, bonded VVDSL, als voor zakelijke Bitstream DSL en SDSL.bis (Tele2 extended ethernet/KPN WEAS over Koper) diensten.

j Glasvezel

Uw klant voorzien van super snel internet en gegarandeerde kwaliteit? Kies dan uit één van de betrouwbare glasvezelverbindingen via KPN, Tele2 of Eurofiber. Laat uw klant genieten van de hoge kwaliteit en snelheid in combinatie met aantrekkelijke tarieven.

t Straalverbindingen

Soms is een vaste internetverbinding niet mogelijk op de locatie van de klant. Een radiostraalverbinding kan dan uitkomst bieden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

B Lokale glasvezel initiatieven

In Nederland bestaan veel lokale glasvezelinitiatieven. Pocos kan deze infrastructuren voorzien van de gewenste connectiviteit. Informeer naar de mogelijkheden.

Lees meer

l IP-VPN en firewall

Voor bedrijven met meerdere vestigingen levert Pocos verbindingen met een IP-VPN, beheerd door onze netwerkspecialisten. Een IP-VPN gebruikt de DSL- of glasvezellijnen uitsluitend voor de (goed beveiligde) communicatie tussen de vestigingen. Om vanuit een IP-VPN toegang tot het internet te hebben, biedt Pocos een (managed) firewall-dienst.

A Managed apparatuur

Het kopen van apparatuur is niet altijd de beste optie. Pocos biedt diverse apparaten zoals routers en telefoontoestellen in managed variant aan. Dit zijn producten van gerenommeerde merken zonder eenmalige investering, maar voor een vast en voordelig bedrag per maand, met beheer en garantie.

Bekijk overige diensten

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kom direct in contact met een van onze medewerkers

Vraag demo aan Bel mij terug