Mobiel

MobileNL is de mobiele dienst van Pocos. Via een van de grootste mobiele netwerken van Nederland, heeft Pocos de integratie met vaste telefonie mogelijk gemaakt. Alle functionaliteit van een vaste telefoon volledig geïntegreerd op een mobiele telefoon.

y MobileNL

Onder onze eigen naam, MobileNL, levert Pocos een betrouwbare mobiele dienst op een van de grootste netwerken van Nederland. MobileNL wordt onder andere ingezet als mobiele oplossing, voor vast-mobiel integratie en Private GSM.

Lees meer

p Vast-mobiel integratie

De integratie van vaste en mobiele telefonie biedt een bedrijf meer kwaliteit in bereikbaarheid. Bereikbaar op één telefoonnummer, onafhankelijk van het type apparaat dat voorhanden is, en met de telefoniefunctionaliteit waarmee de gebruiker bekend is.

w Private GSM

Steeds vaker is communicatie via één GSM-toestel gewenst. Geen gehannes met een DECT-telefoon én een GSM. Met Private GSM zijn gebruikers zowel buiten het kantoor via het publieke GSM-netwerk als binnen het kantoor op het Private GSM-netwerk bereikbaar. Daarnaast kan deze oplossing geïntegreerd worden met een telefooncentrale via vast-mobiel integratie. Private GSM is een volwaardige vervanger voor DECT-systemen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bekijk overige diensten

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kom direct in contact met een van onze medewerkers

Vraag demo aan Bel mij terug