Telefonie

VoIP-telefonie is nu de standaard. Pocos levert drie unieke hosted platforms, Xelion, Swyx en 3CX om klanten de beste mogelijkheden te kunnen bieden. Van een standaard oplossing tot een volledig geïntegreerde oplossing.

r 3CX Hosted telefonie

3CX is een software-gebaseerde, open standaard, IP PBX die volledige Unified communications functies biedt, klaar voor gebruik. Als betaalbare software gebaseerde oplossing maakt 3CX de installatie, het beheer en het onderhoud altijd eenvoudig.

Lees meer

a Xelion Hosted Telefonie

Xelion 6 is de complete hosted VoIP-telefooncentrale waarmee u altijd en overal bereikbaar bent. Zakelijk bellen, chatten, e-mailen of SMS via een bureautelefoon, smartphone of pc. Op kantoor, thuis én onderweg.

Lees meer

s Swyx Hosted Telefonie

Swyx is een geïntegreerde hosted IP-communicatieoplossing, speciaal afgestemd op het midden- en kleinbedrijf. Als distributeur van Swyx levert Pocos een gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing die alle communicatiekanalen bundelt.

Lees meer

C SIP-trunk

VoIP-telefonie is de huidige standaard. Inmiddels belt bijna iedereen via deze standaard zonder dat we het altijd weten. Pocos levert SIP-trunks in diverse varianten. Gecombineerd met een access verbinding van Pocos zijn de SIP-trunks minstens net zo stabiel als de ouderwetse traditionele KPN ISDN-netlijnen. Daarnaast bieden SIP-trunks voor bedrijven veel voordelen. Onder meer op het gebied van kosten, schaalbaarbeid, flexibiliteit en terugvalvoorzieningen.

D Skype for Business | PSTN Calling

The Voice of O365 is een unieke hosted dienst die Microsoft Office 365 Business Premium E3 en E5 plan gebruikers en haar organisaties de mogelijkheid biedt om Skype for Business Online (voorheen Microsoft Lync 2010/13) te gebruiken als volwaardige telefooncentrale in de ‘cloud’.

Lees meer

n ISDN-2-VoIP

Soms is de vervanging van een telefooncentrale nog niet aan de orde. En u wilt toch gebruik maken van de voordelige tarieven van VoIP. Dan is ISDN-2-VoIP de oplossing. Een Pocos access verbinding, gecombineerd met een ISDN naar VoIP converter. Bellen via VoIP, met lage tarieven én behoud van de bestaande apparatuur.

o Traditioneel ISDN en analoog

Voordeliger bellen zonder technische ingreep of enige andere vorm van technische aanpassing? Met Pocos Wholesale Line Rental (WLR) en Carrier PreSelect (CPS) belt uw klant door een eenvoudige administratieve handeling tot wel 15% voordeliger dan bij KPN. Ook erg handig om die verdwaalde alarmlijn, liftlijn of faxdienst om te zetten naar Pocos. Eén factuur, wel zo plezierig.

q Telefoonnummers

Pocos biedt, als telecom operator, telefoonnummers in alle categorieën. Denk daarbij aan geografische telefoonnummers, 088- en 085-bedrijfsnummers, 0800-gratis servicenummers, 090x-servicenummers en buitenlandse telefoonnummers. Ook is het porteren van telefoonnummers eenvoudig door de partner te regelen via de Pocos partner portal.

i Faxdiensten

Rond 1900 is de fax zoals wij deze kennen uitgevonden. De laatste jaren wordt het gebruik van fax steeds meer vervangen door e-mail en digitale scan. Soms is faxen echter nog steeds noodzakelijk. Pocos biedt fax2email en email2fax diensten aan. Inkomende faxen worden omgezet naar een PDF en gemaild naar een van te voren opgegeven e-mailadres. Uitgaand faxen kan door een PDF aan een mail te hechten en naar een speciaal e-mailadres te sturen.

Bekijk overige diensten

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kom direct in contact met een van onze medewerkers

Vraag demo aan Bel mij terug