logo

Swyx Hosted telefonie

Een geavanceerde en op software gebaseerde IP-communicatieoplossing die niet alleen alle gebruikelijke telefoniefuncties biedt, maar ook de voordelen van geïntegreerde communicatie, zoals voicemail, fax, vast-mobiel integratie en CRM-koppelingen. Hiermee biedt Swyx een gebruikersvriendelijke en efficiënte oplossing die alle communicatiekanalen bundelt en zich aanpast aan uw bedrijf.

Softphone van Swyx

De SwyxIt softphone maakt van uw PC het perfecte communicatiecentrum met 'drag & drop' functionaliteit. Ook is het starten van een conference-call, intelligent doorschakelen of chatten met collega’s standaard inbegrepen bij Swyx.

Integratie

De naadloze integratie met Microsoft Outlook en IBM Lotus Notes zorgt voor efficiëntie door bellen vanuit Outlook via het adresboek of direct vanuit een e-mail. Daarnaast biedt de integratie ook ondersteuning bij het identificeren van inkomende gesprekken.

Voordelen op een rijtje

Met Swyx kunt u eenvoudig uw smartphone integreren met uw bedrijfscommunicatiesysteem. Door de app van Swyx te installeren, is een smartphone direct integraal onderdeel van de telefooncentrale.

Swyx en Skype integreren

Swyx en Skype integreren? Dat realiseert u eenvoudig met de Swyx Connector voor Skype. De combinatie Swyx en Skype for Business zorgt voor een uitstekend communicatieplatform waarin alle voordelen van Swyx en Skype zijn samengebracht. Ervaar het gemak van de eenvoudige installatie en configuratie. Een complete communicatieoplossing op maat, gebaseerd op innovatie, betrouwbaarheid en gemak? Neem dan contact op met Pocos voor meer informatie.

  • Altijd en overal bereikbaar
  • Volwaardige communicatieoplossing
  • Koppeling voor Skype For Business
  • Geen hoge eenmalige investering
  • Eenvoudige vast-mobiel integratie
  • Diverse CRM-koppelingen

Onbeperkt bellen voor maar 10 euro extra (per maand, per gebruiker)

Laat u door ons overtuigen!

Video

Wilt u meer informatie over onze diensten? Kom direct in contact met een van onze medewerkers

Vraag demo aan Bel mij terug