Pocos introduceert de Online Gameweken

Pocos introduceert de Online Gameweken

Ook in deze bijzondere tijden zetten wij ons graag in voor onze resellers en hun relaties. Gemakshalve gaan we ervan uit dat het met de connectiviteit bij hen wel goed zit. Dat zorgt ervoor dat thuiswerken een vloeiende operatie is en dat de online contacten met collega’s en klanten vlekkeloos verlopen. Maar wat doe je in de lunchpauze nu tafelvoetballen, darten en samen lunchen er voorlopig even niet in zit? Daar hebben we iets op gevonden: online gamen!

De komende vier weken zet Pocos elke week een leuke nieuwe game online, om even lekker te ontspannen. Als de rest van het gezin ook wel wat afleiding kan gebruiken, deel de links dan gerust want alle games zijn familievriendelijk. De eerste game is Neon Bricks en deze staat nu al online. De andere games komen op 14, 21 en 28 april steeds om 12.00 uur live. Je kunt spelen om te relaxen of meespelen voor een leuke weekprijs in de Pocos-competitie; vier skydive-arrangementen voor twee personen!

We hopen je veel online te zien.  Nog veel meer hopen we dat je gezond blijft de komende tijd en dat we elkaar over een tijdje weer de hand mogen schudden. Het eerste spel vind je op www.pocos.nl/neonbricks. Het tweede spel op www.pocos.nl/airhockey. Het derde op www.pocos.nl/driverhighway. En het is alweer tijd voor het laatste spelletje, veel plezier op www.pocos.nl/jigsaw.

p.s. Om mee te doen aan de competitie maak je een screenshot/ foto van je high score en mail je deze naar gameweken@pocos.nl. Ook leuk: deel je score op je social media kanalen!

Wil je meer informatie over onze diensten?
Kom direct in contact met een van onze medewerkers

 
 
pocos logo diap

Beemdstraat 1b
5653 MA Eindhoven
Tel: 088–0100700

disclaimer | privacy & cookie policy

 
 

E-mail: info@pocos.nl
Partnersupport: 088–0100700 optie 2
Partnersupport e-mail: partner@pocos.nl

Get connected