KPN WEAS Fiberactie wegens succes verlengd!

Dankzij het grote succes van de Pocos Summer Sale hebben we besloten deze unieke actie te verlengen tot 31 december 2018. Je profiteert nog het hele jaar van € 500,- korting op de eenmalige aansluitkosten van KPN zakelijke glasvezelverbindingen. Hiermee is Pocos op dit moment de goedkoopste in de markt!

De korting geldt voor alle glasvezelverbindingen uit het KPN WEAS portfolio van 50 MB/s tot en met 1 GB/s.

En daarmee houdt het niet op, je krijgt nog een cadeau van ons: Wanneer je 5 KPN WEAS glasvezelverbindingen bestelt ontvang je van ons een Sonos Play:5 ter waarde van € 579,-. De grootste en sterkste Sonos-speaker voor een ultieme luisterbeleving.

Glasvezel verkopen was nog nooit zo leuk!

 

Actievoorwaarden:

… De actieperiode start op het moment van publicatie tot 31 december 2018 en geldt alleen voor de nieuwe orders die aan de actievoorwaarden voldoen.

… Orders dienen via de Postcode Tool ingediend te worden.

… De korting van €500,- wordt verrekend met de eenmalige kosten op uw factuur.

… De actie is alleen van toepassing op orders die bestaan uit een koppelvlak, minimaal 1 EVC en een looptijd van 36 maanden.

… De actie geldt alleen voor glasvezelverbindingen met snelheden van 50 MB/s tot 1 GB/s uit het KPN WEAS glasvezelportfolio.

… De actie geldt voor enkelvoudige aansluitingen in O-Area, A-Area, B-Area en C-Area gebieden. Offnet gebieden zijn uitgesloten van de actie.

… De Sonos Play:5 wordt persoonlijk overhandigd binnen 4 weken na het eindigen van de actie.

… De kosten voor een managed router en de installatie hiervan, vallen niet onder deze actie.

… Pocos behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

… De orders dienen uiterlijk op 31 december 2018 via de partner portal ingediend te zijn.

… De Sonos Play:5 is niet inwisselbaar.

Terug naar overzicht