Neem deel aan het leukste ICT-event van Nederland!

Kom netwerken, kennis updaten en inspiratie opdoen op het leukste ICT event van Nederland: de ICT Summerfair 2018! Op woensdag 4 juli staan de deuren van de Fokker Terminal in Den Haag open voor ICT Professionals om te netwerken, kennis op te doen en de uitgebreide Expo te bezoeken.

De ICT Summerfair staat in de aankomende editie op wo. 4 juli in het teken van duurzaamheid. ICT is de dragende sector die Digitale Mobiliteit mogelijk maakt en daarmee Fysieke Mobiliteit kan reduceren. Op de Digitale Snelweg staat nooit een file! Natuurlijk zijn de datacenters en operators in Nederland grootgebruikers als het gaat om de hoeveelheid energie die nodig is om data op te slaan of te transporteren. Toch is dat een schijntje vergeleken met de miljoenen liters brandstof die we per dag verbruiken om van huis naar kantoor te gaan. Is die reis naar kantoor altijd nodig, of hadden we ook thuis of in een flexkantoor in de buurt kunnen werken?  Door meer gebruik te maken van die Digitale Mobiliteit en de Digitale Werkplek, dragen we bij aan een reductie van CO2-uitstoot én aan het terugdringen van de files. En wat doet de ICT-industrie zelf om die enorme berg computers, servers, routers, smartphones en laptops die daar voor nodig zijn een plek te geven als ze einde levensduur zijn?  Die kunnen dankzij een aantal sterke spelers gelukkig steeds vaker gerecycled of zelfs gerefurbished worden. Daarover gaat de plenaire opening. Mis deze niet, want het geeft een totale nieuwe kijk op je business!

Pocos neemt actief deel aan dit succesvolle evenement en zal zichtbaar aanwezig zijn. Naast onze mooie beursstand zal Stephan Homan een inspirerende break-out sessie verzorgen waarin hij je in 30 minuten meeneemt naar de wereld van craftsmanship.

Meer informatie? Raadpleeg dan de website en schrijf je direct in: https://www.ictfair.nl/ictsummerfair2018/.

Terug naar overzicht