Wie is Pocos?

Pocos is dé specialist op het gebied van zakelijk connectiviteit, communicatieoplossingen en clouddiensten. In combinatie met het meest betrouwbare netwerk van Nederland hanteren we de slogan ‘Always On’. Pocos, opgericht in 1997, staat voor 'Powering Communication Solutions'​. Pocos levert als onafhankelijke wholesale telecom- internet serviceprovider innovatieve oplossingen voor connectiviteit, telefonie, mobiel en cloud-diensten.

Historie

Pocos is ontstaan vanuit de passie van twee zeer ervaren IT-architecten die het altijd als uitdaging hebben gezien om het automatiseringsnetwerk van bedrijven te ontwerpen, verbeteren en te onderhouden. Om dit te kunnen realiseren is er in de loop der jaren een sterk, goed opgeleid team samengesteld.

Zijn er waardevolle samenwerkingen opgebouwd en zijn de belangrijkste diensten in eigen beheer ontwikkeld en behouden. Pocos heeft zich daardoor de afgelopen jaren ontwikkeld tot een onafhankelijke Internet en Telecom Service Provider met een volwaardig en compleet pakket aan diensten.

g

Connectiviteit

d

Cloud

z

Mobiel

r

Telefonie