ParkNed Waalwijk lijft Glasvezel Vught in

ParkNed Waalwijk heeft per 1 januari 2018 Glasvezel Vught overgenomen. Glasvezel Vught gaat verder onder de naam ‘ParkNed Vught’. Daarmee profiteren aangesloten ondernemers en organisaties in de gemeente Vught volgens de bedrijven van een betaalbaar glasvezelnetwerk. Op beide glasvezel netwerken levert Pocos betrouwbare internet en telefoniediensten.

ParkNed exploiteert glasvezelnetwerken voor bedrijven en instellingen. In Waalwijk heeft ParkNed een groot zakelijk glasvezelnetwerk en is nu uitgebreid met het netwerk van Glasvezel Vught.

Beheer, netwerkmanagement en monitoring

Met de nieuwe exploitant van het glasvezelnetwerk kunnen de aangesloten bedrijven volgens ParkNed rekenen op hogere kwaliteit. Die kwaliteitssprong komt vooral door beter beheer en management van het netwerk en doordat de monitoring vanuit Waalwijk gebeurt. ParkNed directeur-eigenaar Peter Grotenhuis: ‘Door de overname kunnen we de krachten bundelen, ontstaat er synergie tussen meerdere netwerken en zijn wij in staat om de klant een betere dienstverlening te bieden.’ Met de overname van Glasvezel Vught slaat ParkNed naar eigen zeggen een brug tussen Oost- en West-Brabant. In de toekomst wil de onderneming zich ook richten op Gelderland, Drenthe en Overijssel. ParkNed Waalwijk, dochter van Levelfour Networks in Arnhem, ontstond in 2009 op initiatief van de gemeente Waalwijk en exploiteert glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. De regionale glasvezelexploitant bedient ruim achthonderd aangesloten bedrijven.

Op beide glasvezel netwerken levert Pocos betrouwbare internet en telefoniediensten. Meer informatie? Neem dan contact met ons via onderstaand formulier:

Velden aangemerkt met een * zijn verplicht
Terug naar overzicht