Pocos Partner programma

Pocos is uniek in de markt. Techniek en meedenken over de oplossing zit in ons DNA. Een succesvol partnership kan niet zonder betrouwbaarheid van techniek en personen. Dat is onze kracht.

Waarom?

U kunt een samenwerking aangaan met diverse partijen in de markt. Met Pocos weet u zeker dat de betrouwbaarheid en stabiliteit van ons platform leidt tot betere marges en meer klantfocus. Wij zorgen voor de techniek, u voor uw klanten.

Voordelen

  • Marge: Bij Pocos bepaalt u zelf uw marge;
  • Assortiment: Wij bieden alles wat uw klant nodig heeft om optimaal bereikbaar te zijn;
  • Betrouwbaarheid: Het Pocos platform kenmerkt zich door een hoge mate van betrouwbaarheid en beschikbaarheid;
  • 24×7 zaken doen: Via onze Pocos Partner Portal.

Partner portal 24x7

De Pocos Partner Portal is volledig in eigen huis ontwikkeld en uniek in haar soort. Met de portal kunt u 24x7 abonnementen en diensten bestellen en beheren. Door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid is de beschikbaarheid van verbindingen of de status van orders eenvoudig op te vragen. Orders indienen of telefoonnummers aanvragen, het kan allemaal in de Partner Portal.

Hoogwaardig netwerk Pocos

Het geavanceerde en betrouwbare netwerk van Pocos biedt de zekerheid van kwaliteit en minimalisatie van service verzoeken. Het redundant uitgevoerde netwerk en communicatieplatform kent meerdere koppelingen en back-up voorzieningen gevestigd in Nederland en België. Pocos legt transparant aan haar partners uit hoe de hoge beschikbaarheid technisch gegarandeerd wordt.

Ondersteuning

Onze partnermanagers, partner support, marketing en gecertificeerde engineers staan iedere dag klaar om onze partners te ondersteunen. Ondersteuning bij het maken van offertes, marketingmateriaal, campagnes of het implementeren van de oplossingen is wat de partners van Pocos kunnen verwachten.

Pocos Academy

Pocos organiseert maandelijks diverse trainingen voor haar partners. Om onze diensten goed en vooral succesvol te verkopen is gedegen kennis van groot belang. Voor iedere discipline, van verkoop tot techniek, bieden wij gecertificeerde trainingen aan.