Trakteer jezelf op…
€ 250,- vakantie bonus!

Trakteer jezelf op… € 250,- vakantie bonus!

De zomervakantie komt eraan en jij kunt vast wel wat extra vakantiegeld gebruiken. Dat treft, want als je vóór 31 augustus 2019 een of meer business fiber-contracten bij ons afsluit, ontvang je na goedkeuring van je order 250 euro vakantiebonus per contract!

Vier contracten of meer? Gratis naar City Skydive Utrecht!
Sluit je tijdens de actieperiode 4 contracten of meer af, dan ontvang je naast je vakantiebonus ook nog eens 2 toegangskaarten voor City Skydive in Utrecht. Hier kun je – onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs – als recreantvlieger een échte vrije val ervaren. Alsof je op 4.000 meter hoogte uit een vliegtuig springt…

Spelregels

  • De actieperiode loopt van 1 mei tot en met 30 augustus 2019 en is van toepassing op orders die aan de actievoorwaarden voldoen.
  • De actie is geldig op business fiber van KPN (WEAS), Tele2, Ziggo en Eurofiber op contracten met een looptijd van 36  maanden.
  • De bevestiging van je bonus vindt plaats direct na indienen en goedkeuring van de order. De uitbetaling / verrekening van je bonus vindt plaats bij de eerstvolgende factuurronde.
  • Wanneer een order door de partner of door onvoorziene omstandigheden wordt geannuleerd, dient de uitgekeerde bonus te  worden terugbetaald.
  • Contractverlengingen of change orders zijn uitgesloten.
  • Pocos behoudt zich het recht voor om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

Wil je meer informatie over onze diensten?
Kom direct in contact met een van onze medewerkers

 
 
pocos logo diap

Beemdstraat 1b
5653 MA Eindhoven
Tel: 088–0100700

disclaimer | privacy & cookie policy

 
 

E-mail: info@pocos.nl
Partnersupport: 088–0100700 optie 2
Partnersupport e-mail: partner@pocos.nl

Get connected