Unieke samenwerking

Pocos en Tech Data

Unieke samenwerking Pocos en Tech Data

Pocos, de innovatieve aanbieder van connectiviteit, telefonie, mobiel & cloud uit Eindhoven, is een unieke samenwerking aangegaan met Tech Data. De in Bodegraven, Eindhoven en Naarden gevestigde onderneming heeft de diensten van Pocos in haar portfolio opgenomen. Een unieke samenwerking omdat Tech Data de grootste distributeur op ICT-gebied is.

Tech Data heeft een breed portfolio van hardware, software, diensten en connectiviteit van alle grote telecomproviders. Businesspartners van Tech Data die een connectiviteitsdienst van Pocos willen verkopen, gaan een reseller-overeenkomst met Pocos aan, terwijl Tech Data de 1e lijns support levert. Hieronder vallen onder andere sales, orderondersteuning en technische support. Pocos verzorgt zoals altijd de 2e en 3e lijns support.

De samenwerking met Tech Data mag best uniek genoemd worden. Jelle de Bruijn, Senior Business Partner Manager bij Pocos: “Tech Data is wereldwijd een grote speler en Pocos is een van de weinige leveranciers van whitelabel-diensten die via een distributeur levert. Een team van Tech Data-accountmanagers gaat actief onze diensten aanbieden aan hun businesspartnerkanaal. Ook beschikken ze over een eigen team, dat zich al lange tijd volledig richt op connectiviteit. Omdat deze kennis in ruime mate aanwezig is, zal de samenwerking zich dan ook in eerste instantie hierop richten. Bijkomend voordeel voor ons is dat de samenwerking zal bijdragen aan de naamsbekendheid van Pocos in de markt.”

Ook voor Tech Data zijn de voordelen evident. Suzette Oskam, Directeur Endpoint Solutions van Tech Data: “De diensten van Pocos zijn complementair aan ons bestaande portfolio. Door de samenwerking met Pocos kunnen we naast de connectiviteit van alle grote providers ook whitelabel-diensten aanbieden aan onze businesspartners. Dat is in meerdere opzichten interessant: tot op heden kochten businesspartners de whitelabel-diensten elders. Daarbij zijn we nu de enige distributeur in de markt die een totaaloplossing levert op het gebied van connectiviteit.”

 

Wil je meer informatie over onze diensten?
Kom direct in contact met een van onze medewerkers

 
 
pocos logo diap

Beemdstraat 1b
5653 MA Eindhoven
Tel: 088–0100700

disclaimer | privacy & cookie policy

 
 

E-mail: info@pocos.nl
Partnersupport: 088–0100700 optie 2
Partnersupport e-mail: partner@pocos.nl

Get connected