Xelion geautomatiseerd bestelsysteem live!

Vanaf vandaag zijn de Xelion hosted telefooncentrales volledig geautomatiseerd te bestellen via de Pocos Partner Portal.

Zodra je een Xelion Hosted telefooncentrale bestelt, krijg je deze real-time geleverd inclusief het gewenste aantal gebruikerslicenties. De centrale is direct actief! Uiteraard voorzien van een SIP-trunk en een 085-nummer die Pocos er gratis bijlevert. Via het vertrouwde geautomatiseerde nummerporteringsproces kunnen bestaande telefoonnummers eenvoudig aan de trunk worden toegevoegd.

Het bestelsysteem is hiermee een stuk flexibeler geworden. Er zijn geen minimale contracttermijnen meer voor licenties en gebruikers kun je real-time op- en afschalen. Onbeperkt bellen binnen Nederland en de Europese Unie is al mogelijk vanaf 3 gebruikers. En het mooiste is: geen rekening meer vooraf! Kosten voor de centrale en de licenties worden achteraf gefactureerd.

We zijn ervan overtuigd dat deze optimalisatie van de Partner Portal je nog meer gebruiksgemak, flexibiliteit en efficiency levert, net zoals je van ons gewend bent. Zodat jij al je aandacht op je klant kan richten!

Weten hoe je voortaan moet bestellen? Klik dan hier voor de uitgebreide dienstbeschrijving of neem contact op met je partnermanager.

Terug naar overzicht